Početna - Apartmani Pelješac - obitelj Butirić - Trpanj

image
Dobrodošli u Trpanj
Uživajte u boravku u apartmanima obitelji Butirić
image
Ponuda
2 apartmana za do 3 osobe 1 studio za 2 osobe veliki apartman za 6+2 osobe
image
Lokacija
Lokacija i kontakt - kako nas pronaći

Apartmani Vesna, u domu obitelji Butirić, smješteni su u renoviranoj staroj kamenoj kući u srcu Trpnja, tradicionalnog mediteranskog gradića na poluotoku Pelješcu.

Trpanj je malo, tradicionalno ribarsko i vinogradarsko mjesto koje će Vam pružiti idiličan ugođaj za obiteljski odmor. Nudi Vam kristalno čisto more, nekoliko malih plaža prekrivenih bijelim žalom, tradicionalnu arhitekturu i duge, romantične šetnice uz more.

Zaljev Blace sa ljekovitim blatom. Naša je kuća smještena u starom dijelu Trpnja, podalje od glavne ceste i drugih izvora buke koji bi Vas mogli ometati u zasluženom odmoru. 

Smještena je oko 500m daleko od trajektne luke, koja se može smatrati centrom Trpnja - gdje su smještene banka, pošta, većina dućana i drugih sadržaja. Oko 100m od kuće naći ćete se na dugoj šetnici uz more, kojom u hladu borova možete prošetati do neke od trpanjskih plaža. Glavne su plaže udaljene oko 500m od kuće i uglavnom šljunčane, a vi se možete odlučiti i zadržati na nekoj od manjih plaža uz šetnicu.

Možemo Vam ponuditi smještaj u dva potpuno opremljena i novouređena apartmana, kao i u dvokrevetnim sobama s kupaonom.