×

Upozorenje

Nije uspjelo učitavanje XML datoteke

Apartmani Vesna - Trpanj - lokacija - kako doći u Trpanj i kako nas naći

Apartmani Vesna su smješteni u starom dijelu Trpnja u tihom susjedstvu podalje od glavne ceste u blizini mora.

Ako dolazite iz smjera Stona, u Trpnju skrenite u drugu ulicu desno poslije nogometnog igrališta i parka. Ako dolazite trajektom iz Ploča - skrenite u drugu ulicu lijevo nakon mjesne crkve. Jednostavno ćete uočiti prepoznati lukove stare obiteljske kuće.

Ako putujete automobilom - krenite u smjeru Dubrovnika, odnosno Ploča.

 

U Pločama imate izbor - trajektom u Trpanj (ako ne trebate dugo čekati - ukrcajte se - sat vremena razgledanja i odmora od puta). Također se možete uputiti "okolo" - kopnom kroz Neum i skrenuti na Pelješac kod Dola/Stona. Plovidbeni red trajekta Ploče - Trpanj potražite na internet stranicama tvrtke Jadrolinija . Informacije o stanju na cestama pogledajte na internet stranicama Hrvatskog autokluba.

Ako Vam više odgovara putovati autobusom - većina autobusnih linija za Dubrovnik staje i u Pločama. Od autobusnog kolodvora do trajektnog pristaništa možete kratko prošetati - ukrcate se na trajekt i za manje od sata ste u Trpnju.

Ako dolazite zrakoplovom - Najbliže zračne luke su Dubrovnik (ca. 120km) i Split (ca. 230 km) - koje su ljeti jako dobro povezane s većinom europskih središta.